En lägesrapport från kryckorna

Om varför det har varit lite extra tyst här, och hur det är att träna utan en fungerande fot. Bland annat.

Ja, det har inte direkt varit full rulle här i bloggen den senaste tiden. Det har det däremot varit i livet, och just därför är det inte bloggen som har prioriterats. Därför tänkte jag helt enkelt ge en liten lägesrapport.

Så, här är en liten sammanfattning av vad som har hänt:

  • Efter en härlig natt på akuten visade det sig att jag har råkat ut för droppfot, vilket bland annat innebär att jag inte kan lyfta foten ordentligt och har nedsatt känsel.
  • Eftersom jag i princip inte kände min egen fot hamnade den därför troligtvis i något jäkligt märkligt läge utan att jag märkte det.
  • I flera dagar låg jag bara i sängen med fruktansvärd smärta.
  • Nu gör foten inte direkt ont längre, men eftersom jag inte kan lyfta den ordentligt och knappt har någon känsel hoppar jag runt på kryckor igen.
  • Jag har i alla fall kunnat återgå till ett hyfsat normalt liv, och till och med kunnat ha PT-kunder (som har fått lite extra träning eftersom de har fått plocka fram och städa undan det mesta).
  • Dessutom har jag upptäckt att mycket av träningen går att anpassa för att slippa belasta foten. Till exempel går det tydligen utmärkt att göra svingar, frivändningar och ryck på knä, och att battle ropes är ännu jävligare sittande.
  • Mitt i allt detta har jag fyllt år!

Om någon undrade.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras