Vinn en Satisfyer från Kino Shopping

I samarbete med Kino Shopping

Missa inte chansen att bli den lyckliga vinnaren av en lufttrycksvibrator från Kino Shopping!

Det kan minska ångest, hjälpa dig att sova bättre, stärka immunförsvaret och till och med ha positiva effekter för hjärtat. Ja, det är bara några av många hälsoeffekter orgasmer kan bidra med enligt bland annat den här artikeln. Med andra ord: onani borde räknas som rena rama hälsokuren.

Som tur är kommer någon av mina följare ha minst sagt goda chanser att ta del av alla dessa fördelar. I samarbete med Kino Shopping tävlar jag nämligen ut en Satisfyer till ett värde av 399 kronor – en lufttrycksvibrator som knappt behöver en närmare beskrivning…

Skulle du mot förmodan ha missat produkten som verkligen har revolutionerat framför allt den kvinnliga onanin kan du läsa mer här. Kort sagt kan man säga att den använder sig av luftvågor för att stimulera klitoris, med resultatet att det nästan är svårt att INTE få orgasm med en Satisfyer.

Så tävlar du

  • Följ Kino Shopping på instagram här.
  • Om du inte redan gör det – följ mig på instagram här.
  • Skriv ett DM till mig på instagram där du berättar varför just du borde bli den lyckliga vinnaren senast den 22 mars.

Lycka till!

1 kommentar
  1. Kvinnligt sex är så superior, helt överlägset manligt. Det är så tråkigt. Jag köpte i egenskap av man en vibrator som visade sig vara luftrycksvibrator, men det gick inte alls. Är inte tillräckligt känslig för instrumentet. Det märks att man som man bara har 4 000 nervtrådar i ollonet medan kvinnan har 8 000 i clitoris.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras