Tävling och ny tatuering

Den senaste tiden har jag spotta ur mig en hel del vettiga inlägg (om jag får säga det själv) men jag har inte skrivit så mycket om min träning. Så jag tänkte ge er en liten update här från tåget på väg från Stockholm.

Förra helgen tävlade jag i Växjös starkaste kvinna, en strongmantävling med bildrag, däckvält, stockpress och farmers walk. Det gick rätt dåligt, vilket var rätt väntat med tanke på att jag råkade stuka min tumme lite lätt några dagar innan.

Jag har ändå lyckats få mersmak för strongman, så jag har också anmält mig till Tyngre Strongwoman. Den 15 september kan ni alltså se mig tävla mot sjukt grymma kvinnor i Solnahallen. Tills dess ligger fokus på att min tumme ska bli helt återhämtad och att jag ska bli jäkligt mycket bättre på att pressa stockar.

Men okej, viktigast av allt: i fredags skaffade jag världens bästa tatuering! Just i skrivande stund inser jag att jag inte ens är säker på om den kommer ha läkt tillräckligt för att jag ska kunna ha tunga stockar och stenar i knät på tävlingen om tre veckor. Nåja, det blir ett senare problem.

För övrigt så har jag haft fullt upp sedan jag gick ut med att jag tar över som chefredaktör. Bland annat har jag varit med i P4 och lokaltidningen Östran, och mer kommer! Ska försöka bli bättre på att skriva här när jag är med någonstans, men jag kan i alla fall hinta om att jag nästa vecka kommer läsas av många.

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras